Vision

Menneskeheden og jorden er trådt ind i en ny tidsalder som vil forene alle religioner, nationer og kulturer ud fra kærlighed fra hjertet og ønsket om fred. Som en del af denne proces gennemlever jorden i øjeblikket en forvandlingsproces hvor den energimæssige vibration ændrer form for at blive til en højere form for Guddommelig kærlighedsvibration, der integreres gennem en åbning af hjertet. Ifølge den nye tidsalders livsanskuelse er alt liv udtryk for det Guddommelige forstået som dynamisk energi på forskellige bevidsthedsmæssige vibrationsniveauer.

I forbindelse med jordens forvandlingsproces er der mange lysarbejdere fra andre planeter og solsystemer, der har inkarneret på jorden for at hjælpe jorden og menneskeheden igennem denne proces. Dette indbefatter både engle- og stjernemennesker der i sit indre væsen bærer viden og hukommelse fra de steder de kommer fra.

Den nye tidsalder vil afføde en ny verdensreligion som består af en integration af videnskab og religion, individualitet og kollektivitet og østlig og vestlig livsanskuelse. Mennesket er således en verdensborger med mulighed for at udvikle en universel verdensborgeridentitet der er frigjort fra den nationale identitetsfølelse, og som er forbundet med det Guddommelige univers der indbefatter universets planeter og solsystemer.

 

Forside