Spirituel rejse til Israel

Pilgrimsrejse til Det Hellige Land

 

 

 

 

Gå i Jesus Fodspor  

Oplev Israels mange Hellige steder  

Haifa, Akko, Nazareth, Genesareth sø, Bethlehem

Jerusalem, Qumran og Det døde hav

Vær med til at lave et Bevidst Lysarbejde i Israel

Gennemgå en personlig forvandlingsproces

 

Lidt om Israel

Israel er et lille land på størrelse med Jylland som overvejende bebos af jøder (80,8 %), men som også bebos af 14,6 % muslimer, 2,9 % kristne og 1,7 % drusere og andre. Det har en samlet befolkning på 5.98 mio (1998), og består af 20.770 kvm. Eksklusiv Vestbredden, Gaza og Golanhøjderne. Der bliver talt hebraisk og arabisk i Israel og landet ligger op til Libanon, Syrien, Jordan og Egypten. Jøderne opfatter Jerusalem med sine 678000 indbyggere som hovedstad, hvor verdenssamfundet opfatter TelAviv med sine 1,2 millioner indbyggere som hovedstaden. Klimaet i Israel er et middelhavsklima der er tempereret, subtropisk og ørken med sommertørke og vinter regn generelt. Naturen er smuk og mangfoldig med både bjergområder, kystsletter, ørkenområder og Jordandalen med subtropisk klima. Og området ved Det Døde Hav ligger 400 meter under havets overflade, hvilket gør at man kører mærkbart nedad når man kører fra Jerusalem til Det Døde Hav. At opholde sig 400 meter under havets overflade gør at man ikke behøver at beskytte sig med solcreme når man soler sig, da luften som er tæt virker som et filter for solens stråler.

 

Formålet med rejsen

 

I foråret 2011 blev vi inspireret til at arrangere en grupperejse til Israel, lige inden vi skulle af sted på vores anden grupperejse til Assisi. Vi tog derfor af sted på en forberedelsesrejse i efteråret 2011 og blev her klar over hvordan vi skulle arrangere turen og hvad formålet er.

Der er tre overordnede formål med rejsen.

Det ene formål er at gå i Jesus fodspor og herigennem åbne os for de mange hellige steder hvor Jesus har været og virket og herigennem få en dybere forståelse af Jesus og Maria Magdalenes liv og hvad deres livsopgave var. Vi vil i den forbindelse få en dybdegående erkendelse af hvad Jesus og Maria Magdalene lærer os om åndelig udvikling og herigennem få en dybdegående forståelse af kristendommens sande budskab til menneskeheden. I den forbindelse vil vi blive forbundet med den gyldne kristusindstrømning i Gravkirken, opstandelsens Flamme fra Kosmiske Kristus på Oliebjerget og, den feminine del af Hengivelsens Flamme i Maria Magdalene kirken i Jerusalem og Hengivelsens Flamme i Qumran. Og vi vil blive forbundet med Den Nye Helligåndsindstrømning i Bahaitemplet i Haifa på de indre planer.

Det andet formål er at åbne os for Jødedommen, Islam og Den Nye Verdensreligion Bahai, som alle er stærkt repræsenteret i Israel. Herigennem får vi en dybere forståelse af hvorfor man med rette kan kalde Israel for Det Hellige Land – også i Den Nye Tid. Vi skal i den forbindelse stille os til rådighed som kanaler for Det karmiske Råd og gå ind og bede for fred, forening og gensidig respekt mellem de forskellige befolkningsgrupper og religioner igennem jordhealingstjeneste og ved at gøre det hvor vi er fysisk tilstede i Israel vil der kunne ske en meget større dybdegående indre forvandling end hvis vi gør det her fra Danmark.

Det tredje formål er at vi gennem det indre tjenestearbejde er med til at forvandle karma for det Jødiske folk, som har betydning for det eksisterende problem mellem Israelerne og Palæstinenserne og mellem jøderne og muslimerne og de kristne herigennem. Det er det der kaldes for ”Det Jødiske Problem”. Vi vil i den forbindelse gå ind i en dybere forståelse af ”Det Jødiske Problem” set fra et åndeligt perspektiv.

 

Rejsens tilrettelæggelse og indhold.

Turen vil strække sig over 10 dage fra torsdag den 25/10 til lørdag den 3/11 2012.

Vi vil starte i Tel Aviv og herfra køre til Haifa og Akko og se det smukke bahaitempel og de smukke haver m.m. Herfra vil vi fortsætte til Genesaret sø, hvor vi skal ud og sejle der hvor Jesus sejlede ud med disciplen Peter og vi skal til Kapernaum hvor Peter boede og til Saligprisningernes Bjerg hvor Jesus holdt sin bjergprædiken. Herfra fortsætter vi til Yardelit, som er et sted der er lavet til minde om det sted hvor Johannes Døberen døbte de første kristne før Jesus kom til. Mange kristne pilgrimme kommer her til og lader sig døbe. Vi har her selv mulighed for at blive døbt hvis vi ønsker det.

Turen fortsætter til Nazareth, hvor Jesus voksede op med sin mor og far - Maria og Josef -og til Ein Karem, hvor Johannes døberen blev født. Herefter forsætter vi til Betlehem for at opleve den fantastiske fødselskirke og grotte, der ligger der hvor Jesus blev født og til Hyrdernes Mark, hvor der også ligger nogle fantastiske kirker. Her skal vi ind i en helt speciel Franciskansk kirke.

Turen fortsætter herefter til Jerusalem, hvor vi skal være de næste 3 dage, og hvor vi skal opleve mange af de forskellige fantastiske kirker som ligger på nogle af de steder hvor Jesus har været og virket. Oliebjerget, himmelfartskapellet, Fader Vor kirken, Den russisk ortodokse Maria Magdalene kirke, Getsemane have, getsemane hule og getsemane kirke m.fl..

Vi skal gå smertens vej til Golgata, på via Dolorosa, som er den vej Jesus bar sit kors op til Golgata hvor han blev korsfæstet. På Golgata ligger der i dag en kæmpe kirke der hedder gravkirken og lidt længere væk fra Gravkirken ligger Gravhaven, hvor nogle mener at Jesus blev begravet og genopstod.

Og vi skal opleve det Jødiske Jerusalem med Grædemuren og gå i det jødiske kvarter og det muslimske Jerusalem med klippekuplen og Al Aksa moskeen på ved tempelpladsen på Moriabjerget og gå i det muslimske kvarter. Vi skal i den forbindelse ind i Det Israelske Museum, hvor vi skal se en model over Det gamle Jerusalem og dødehavsrullerne. Og vi skal ind i Holocoastmuseet Yad Vashem, som er lavet til minde om de mange jøder der døde under 2. verdenskrig.

Efter at have være i Jerusalem i tre dage fortsætter vi til dødehavet, hvor vi skal opleve ruinbyen Qumran, der er kendt for at være det sted hvor man fandt de vigtige dødehavsruller. Og hvor en særlig gruppe af jøder boede som af nogen kaldes for essæerne/essenerne og af andre kaldes dødehavs-sekten. Denne gruppe var gnostikere med en helt speciel spirituel livsholdning og livsstil. I Qumran er der en stærk energiindstrømning og vi oplever at både Johannes døberen og Jesus og Maria Magdalene har været bosat her i en periode.

Længere nede sydpå langs dødehavet skal vi opleve Naturparken Ein Gedi. Her skal vi vandre til Oasens kilde og også opleve den botaniske have. Herefter kører vi til et sted , hvor det er muligt at bade i en svømmepøl og sidde i et mineralvandsbassin med særligt svovlholdigt vand – også kaldet spa-bad, og hvor det er muligt at smøre sig ind i mudder med mineraler – kort sagt at give sig selv lidt wellness. Ved dette wellness center er det også muligt at blive fragtet ned til det døde hav for at opleve denne meget specielle fornemmelse af at flyde i det meget saltholdige vand..

Ved dødehavet ligger der blandt andet et behandlingscenter for psoriasispatienter, hvor folk med psoriasis kommer og gennemgår en behandling med mudderbad og ophold i det meget saltholdig døde hav, for at lindre deres smerter.

Vi slutter rejsen med at overnatte ved naturparken, og kører dagen efter til Tel Aviv for at flyve hjem igen.

 

bahaitempel og de smukke haver i Haifa

 

Genesaret sø

 

Bebudelseskirken i Nazareth

 

Fødselskirken i Betlehem

 

Stedet hvor Jesus blev født

 

Jerusalem

 

Fader Vor kirken

 

 

 

Den russisk ortodokse Maria Magdalene kirke

 

Getsemane have

 

smertens vej til Golgata- via Dolorosa

 

 

 

Gravkirken

 

 

 

 

 

 

 

Grædemuren

 

Model af Det Gamle Tempel i Jerusalem - det Israelske Museum

 

Holocoastmuseet Yad Vashem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gravhaven, hvor nogle mener at Jesus blev begravet og genopstod.

 

 

 

 

 

 

 

Ruinbyen Qumran, der er kendt for at være det sted hvor man fandt de vigtige dødehavsruller.

 

 

 

Det Døde Hav

 

Forventet Program

 

Torsdag den 25/10 Ankomst til Tel Aviv

Indkvartering, badning og afslapning

 

Fredag den 26/10 Udflugter i Haifa + Akko

Bahaitempler + haver

Den underjordiske korsfarerby

Al-Jassar moskeen

 

Lørdag den 27/10 Saligprisningernes Bjerg/kirke

Tabha/Bespisningens kirke

Kapernaum

Skt. Peters kirke og hus

Magdala/Maria Magdalenes fødeby

Sejltur på Genezaret Sø

Dåb i Jordan floden (frivilligt)

 

Søndag den 28/10 Nazareth/Bebudelsens kirke m.m.

Ein Karem/Johannes Døberens fødeby

Betlehem/Fødselskirken/Hyrdernes Mark

 

Mandag den 29/10 Det Kristne Jerusalem

(Den vej Jesus gik Palmesøndag)

Marias Gravkirke

Getsemane Have (Kirke + grotte)

Maria Magdalene kirke (Russisk ortodoks)

Oliebjerget (Opstandelsens Flamme)

(Himmelfartskapellet + Fadervor kirke)

 

Tirsdag den 30/10 Det jødiske og muslimske Jerusalem

Omar Moskeen, Synagoge, grædemuren

Jødisk og islamisk museum

Holocaust krypten

Holocaust museet (Yad Vashem)

Israels museet (dødehavsrullerne m.m)

 

Onsdag den 31/10 Det KristneJerusalem

(Korsfæstelsen og opstandelsen)

Via Dolorosa

(Smertens vej/Jesus vej til Golgata

Gravkirken på Golgata (Jesus Korsfæstelse)

Gravhaven (Jesus begravelse og opstandelse)

 

Torsdag den 1/11 Dødehavet

Qumran (gnostisk jødisk samfund hvor

Jesus og Maria Magdalene har boet)

Ein Gedi naturpark

Vandretur til Oasens Kilde og botanisk have,

Spa-bad og badning i Det Døde Hav

 

Fredag den 2/11 Hjemrejse

 

 

Praktiske oplysninger:

Spirituel rejse til Israel

Kursusledere:

Michael:

Ny Tids Hjertehealingsterapeut (Ny Tids Hjertehealer, Ny Tids Kanaliserings-

og regressionsterapeut og Ny Tids Solhealingsterapeut),og clairvoyant (klarsyn)

 

Ziadria:

Ny Tids Hjertehealingsterapeut (Ny Tids Hjertehealer, Ny Tids Kanaliserings-

og regressionsterapeut, og Ny Tids Solhealingsterapeut),hjertehealingsmassør

og clairvoyant(klarhørelse)

 

Vi skal rejse med rejsebureauet Risskov Travel Partner, som har arrangeret både fly og hotelophold, og som sørger for at vi får en lokal guide med til at ordne de praktiske ting, og som fortæller os om Israel og det vi ser undervejs.. Vi vil løbende igennem hele ugen lave forskellige meditationer og tjenester indimellem for at åbne os for de forskellige guddommelige kærlighedsindstrømninger, og for at lave Bevidst lysarbejde under hele turen.

 

Dato: Den 25/10 til 2/11 2012

Rejsepris: 12.599 kr. – betales til Risskov Travel Partner A/S – se girokort

Prisen inkluderer: Flyrejse, hotelophold, halvpension med morgenmad og vegetarisk aftensmad, bustransport, dansktalende lokalguide, drikkepenge til lokalguide og chauffør og entréer til de forskellige udflugter som er en del af programmet.

Prisen inkluderer ikke:

Afbestillingsforsikring (453 kr.) (frivilligt)

Rejseforsikring (446 kr. - Ferierejseforsikring Europa udvidet )(frivillig) Dåb i Yardenit/Jordanfloden 15 dollars (frivilligt)

Spa-bad ved Det Døde Hav 20 dollars (frivilligt)

Kursuspris: 2.000 kr. – Betales til os ved tilmelding

Tilbagebetales ikke ved framelding

Depositum: 2.500 kr. – Betales til Risskov Travel Partner A/S ved tilmelding –

se girokort der bliver sendt til dig

Tilbagebetales ikke ved framelding

Restbeløb: 10.099 kr. – Betales senest 45 dage før afrejse – se girokort

Tilmeldingsfrist: Senest fredag den 1. juni 2012

Introduktionsaften: Torsdag den 17/5 2012 kl. 19-21 (kristi Himmelfartsdag)

---------------------------------------------------------------------------

Tilmeldingskupon

Jeg tilmelder mig den spirituelle rejse til Israel den 25/10 til den 2/11 2012, og forpligter mig hermed til at betale 2000 kr. til Den Indre Sol og 12.599 kr. til Risskov Travel Partner A/S

Navn:__________________________________________________________

 

Adresse: _______________________________________________________

 

Postnr./by: ______________________________________________________

 

Fødselsdato: ____________________________________________________

 

Tlf.: ____________________________________________________________

 

E-mail: _________________________________________________________

 

Dato og Underskrift:______________________________________________

 

 

Udskriv Tilmeldingskupon

 

Forside