Spirituel rejse til Glastonbury

 

Pinsekursus i Den Feminine Kærlighedsstrøm

og i Helligåndens kærlighedsstrøm

Fredag den 13/5 til mandag den 16/5 2015

 

 

Åben dig for Gralsgudinden (Solenglen fra Avalon)
og Den Feminine Kærlighedsgral 

Åben dig for Det Gamle Avalon og
Moder Guds feminine kærlighedsstrøm i Glastonbury
Og Lad dit hjerte blive til en åben kærlighedsgral 

Åben dig for Helligånden
Og for Pinsens Helligåndsindstrømning 

Åben dig for Den Keltiske kristendom
Og Ærkeenglen Marias og Maria Magdalenes healende kærlighed

Og lad dit hjerte og din sjæl blive forvandlet og healet
ind i den guddommelige kærlighedsstrøm

 

Avalon - Præstindernes Hellige ø

I det sydvestlige England, i området der kaldes for Summerset, ligger den spirituelle by Glastonbury placeret midt i en feminin kærlighedsindstrømning fra Moder Gud. Før kristendommen dyrkede man Den Store Moder Gudinde på Den Hellige ø Avalon som var skjult bag den mystiske tåge. Byen Glastonbury er siden da blevet bygget op hvor Avalon lå, og kan i dag opleves som et stort energifelt hvorigennem der strømmer en feminin kærlighed fra Moder Gud. Rundt omkring Avalon, hvor der i dag er marker og marskland, var der vand der skulle krydses for at komme ind i Avalons æteriske energifelt. I dag er Glastonbury , det hellige Avalon, en spirituel by med mange alternative butikker og healingscentre og med afholdelsen af mange forskellige konferencer, workshops og festivals for mennesker fra hele verden, der valfarter dertil på grund af den dejlige kærlighedsenergi. Avalon menes at være en del af det gamle Atlantis og er på de indre planer forbundet med den guddommelige indstrømning på Kreta og Ægypten gennem jordens indre energibaner. Det kaldes for jordens hjertechakra sammen med den guddommelige indstrømning i Idi-bjergene på Kreta, idet den maskuline del af Sandhedens Flamme blev bragt til Kreta fra det gamle Atlantis og den feminine del af Sandhedens Flamme blev bragt til Avalon. Solenglen fra Avalon – også kaldet Gralsgudinden – formidler herfra Moder Guds kærlighed ned til jorden og alt liv på jorden gennem den feminine del af Sandhedens Flamme. Hun arbejder på at lave en åben og modtagende gral i vores hjerter hvorigennem Moder Guds kærlighed kan strømme, når vi åbner os for hende. Gennem hendes kærlighed forbindes vi med vores guddommelige selv gennem healing og indre forvandling.


Formålet med rejsen

Formålet med rejsen er at lade vore hjerter blive forvandlet til en åben gral hvorigennem Moder Guds kærlighed kan flyde. I den forbindelse vil vi som Moderne præster og præstinder stille os til rådighed som kanaler for jorden og menneskeheden gennem et bevidst og aktivt lysarbejde Gennem denne forvandlingsproces vil du kunne få en dybere kontakt med din eventuelt gamle præste- og præstindeidentitet. Kurset er for både mænd og kvinder, og vi vil sammen åbne os for en forvandling ind i den feminine kærlighedsstrøm. Udover det vil åbne os for Pinsens Feminine Helligåndsindstrømning, som vil forvandle og heale vores hjerter.

(Læs i øvrigt en artikel om Moderne Præstinder her.)

 

Turens tilrettelæggelse

 

Det Gamle Avalon - Den Feminine Kærlighedsstrøm

Vi skal særligt åbne vores hjerter for Det Indre Avalon på ”The Tor”, som er en stor bakke som ligger i udkanten af byen, hvor præstinderne fra Avalon har lavet deres ritualer og ceremonier til ære for Den Store Modergudinde. Og i ”Chalice Well”, som er en hellig kilde som udspringer fra Moder jord placeret midt i en fortryllende og magisk have, hvor præstinderne fra Avalon har boet og har modtaget inspiration og klarsyn fra Gralsgudinden. Og i ”Wearyall Hills”, som er en mindre bakke top lidt uden for byen, hvor præstinderne fra Avalon og besøgende har sejlet over til ”Den Hellige Ø” Avalon, og hvor der er en åbning ind til Avalon på de indre planer.

 

Den Keltiske Kristendom – Pinsens Helligåndstindstrømning

Vi skal endvidere åbne os for 1. stråle Mesteren El Morya og ”den guddommelige viljes Flamme” ved Kong Arthurs Grav og Jomfru Maria i Glastonbury Abbey, som er kendt for at være den ældste kirke i England. Og vi skal åbne os for Marias velsignende kærlighed i en katolsk Mariakirke med en særlig stærk Mariaindstrømning og for Maria Magdalene i et særligt Maria Magdalene kapel. Udover det skal vi åbne os for Pinsens feminine Helligåndensindstrømning, og for Den Nye Helligåndsinstrømning i Assisi i mellemitalien.

 

Program:

Fredag den 13/5: Ankomst og åbningsmeditation

Lørdag den 14/5: Det Gamle Avalon og Den Feminine Kærlighedsindstrømning
(Meditation på the Tor, Chalice Well og Weayall Hills og meditation m.m. i Jasmin Cottage B&B)

Søndag den 15/5: Den Keltiske Kristendom og Pinsens Helligåndsindstrømning
(Meditation i Den katolske Mariakirke, Maria Magdalenes Kapel og The Abbey – Englands ældste kirke, og meditation m.m. i Jasmin Cottage B&B)

Mandag den 16/5: Afslutningsmeditation, evaluering og hjemrejse

 

Workshop før rejsen

Der er mulighed for at deltage i en workshop før rejsen, torsdag den 5/5 fra klokken 10 til 17, for at forberede os på rejsen gennem foredrag, meditation, healing, dans og sang. Udover det ser vi denne dag den keltiske Præstindefilm: ”The Mists of Avalon” fra kl. 17-20. Gennem dette arbejde begynder vi at åbne os for Moder Gud og Den Feminine Kærlighedsstrøm, således at vi er klar til at åbne os helt for Det Gamle Avalon når vi ankommer til Glastonbury.

Workshoppen hedder "En dag i Moder Guds Hjerte". Læs mere her.

 

Glastonbury Tor

Wearyall Hills

 

Chalice Well

 

Glastonbury Abbey

 

Praktiske oplysninger

 

Tidspunkt:

Fredag den 13/5 til mandag den 16/5 2016

 

Åben workshop som er god som forberedelse til rejsen:

Torsdag d. 5/5 2016 kl. 10 til 17
Pris: 100 kr.
+ (gratis) filmfremvisning kl. 17-20: The Mists of Avalon
Læs mere her.

 

Kursuspris:
500 kr. Betales ved tilmelding/ tilbagebetales ikke ved framelding. Prisen er inkl. undervisning og guidning på turen.

Tilmelding:
Senest søndag den 1/5 2016. Tilmeldingen foregår via denne tilmeldingsblanket. Print den ud, udfyld den nedenstående del og enten send den til os pr. brev eller kom ind med den i centret. Tilmeldingen er endelig når vi har modtaget blanketten og kursusprisen er indbetalt (med påskrevet navn på deltageren på overførslen).

  Overnatning:
Du skal selv finde overnatning på et B & B i Glastonbury. Du kan finde de mange muligheder på internettet - www.glastonburyonline.uk. Vi hjælper dig gerne hvis du føler behov for dette. 

Flyrejse:
Du skal selv bestille flyrejse til Bristol over Internettet gennem www.easyjet.com. Når du tilmelder dig rejsen får du oplyst et flynummer som du skal bestille på, så vi alle kommer med den samme flyver. Prisen på flybilletterne varierer fra dag til dag, men du skal regne med mellem 600 og 1000 kr. t/r. Vi er gerne behjælpelige med bookning hvis du ikke selv har mulighed for det. Når vi ankommer til Bristol tager vi sammen entaxi bus, som kører os til Glastonbury. Turen tager ca. 1 time. Når vi skal hjem bliver vi ligeledes afhentet af en taxibus og kører til lufthavnen. . Vi betaler taxaen sammen (cirka 25 pund pr. person hver vej)

 

Kursusledere:

Michael:

Ny Tids Hjertehealingsterapeut (Ny Tids Hjertehealer, Ny Tids Kanaliserings- og regressionsterapeut og Ny Tids Solhealingsterapeut),
og clairvoyant (klarsyn)

Ziadria:

Ny Tids Hjertehealingsterapeut (Ny Tids Hjertehealer, Ny Tids Kanaliserings- og regressionsterapeut, og Ny Tids Solhealingsterapeut), Hjertehealingsmassør
og clairvoyant (klarhørelse)

Simon:

Ny Tids Hjertehealer, Ny Tids Kanaliserings- og regressionsterapeut,
Ny Tids Hjertehealingsterapeut og Ny Tids Solhealingsterapeut

 

 

Forside