En dag i Moder Guds Hjerte

 

Workshop I Moder Guds Kærlighed

Lysarbejde i Den Feminine Kærlighedsstrøm  

Meditation, dans, sang og healing

 

Åben dig for Gralsgudinden
og lad dit hjerte blive til en modtagende gral  

Åben dig for Moder Gud og Det Feminine Hierarki
Og lad dig blive forenet med
Den Feminine kærlighedsstrøm

Åben dig for Gralsgudinden
og lad hendes kærlighed gøre dit hjerte til en modtagende kærlighedsgral  

Åben dig for Isis – Den Ægyptiske Verdensmoder
og lad hendes kærlighed gøre dit hjerte til en åben lotusblomst

Åben dig for Slangegudinden fra Kreta – Solenglen Ariadne
og lad hendes kærlighed frigøre dit hjerte og dit indre væsen

Åben dig for Moder Gud og Det Feminine Hierarki
og lad dig blive forenet med Den Feminine kærlighedsstrøm

 

Formål med workshoppen:

At tjene Moder Gud

At samarbejde med de feminine Mestre og engle

At blive forenet med den feminine kærlighed

At integrere det feminine i vores daglige liv

At udforske det feminine aspekt og integrere det i vores daglige liv

 

Workshop i Den Feminine Kærlighedsstrøm

I år laver vi en workshop i Den Feminine strøm, hvor vi åbner os for tre store Solengle: Gralsgudinden, Isis – Den Ægyptiske Verdensmoder og Ariadne – Slangegudinden fra Kreta. Alle de tre Solengle har været dyrket som Den Store Moder Gudinde i hhv. Det Gamle Avalon i Glastonbury, I Det Gamle Ægypten og i Den Minoiske Tid på Kreta. De har derfor alle været aktive formidlere af Moder Guds kærlighedsstrøm og er tilbage i tiden blevet dyrket af præster og præstinder i datidens præst og præstindekulturer. Vi skal i denne workshop samarbejde med disse tre Feminine solengle på en ny måde i Den Nye Tid, hvor vi stiller os til rådighed som kanaler for at deres kærlighedsegenskab fra Den Feminine Kærlighedsstrøm kan strømme ind i Jorden og Heale, belive og frugtbargøre Moder Jord og alt levende som er en del af Moder Jords forskellige auralag. Ved at gøre dette vil vi selv blive gennemstrømmet og healet af den feminine kærlghedsstrøm, og vi vil smelte sammen med netop disse aspekter af Moder Guds kærlige univers. Det vil være muligt at købe en cd og meditation som du kan bruge til at forsætte dit meditative samarbejde med Moder Gud.

 

Vores samarbejde med Moder Gud

I april 2003 blev jeg (Ziadria) kontaktet af en Solengel fra den æteriske by og dal Avalon over Glastonbury i Sydengland, som bad mig opstarte en gudindegruppe, med det formål at åbne sig for Moder Gud og den feminine kærlighedsstrøm. I 2004 blev dette til opstarten af uddannelsen til Moderne Præstinde. Uddannelsen blev skabt af Moder Gud gennem Solenglen fra Avalon, som også kaldes for Gralsgudinden, og De Feminine Mestre og lysvæsener der kom tilstede under de forskellige søndage. Den havde til formål at sætte fokus på Moder Gud, det feminine hierarki i Det Store Hvide Broderskab, den feminine kærlighedsstrøm og udviklingen af de feminine kvaliteter. I forbindelse med opstarten af uddannelsen, blev Michael og jeg guidet til at tage til Glastonbury i Sydengland, - Det Gamle Avalon, hvor druidepræster og præstinder har dyrket den feminine Guddom i tidligere tider - for at forberede en grupperejse hertil. Denne rejse skulle være en del af uddannelsen. Fra 2007 har vi lavet 5 1 årige uddannelsesforløb og forskellige workshops i Den Feminine Kærlighedsstrøm, hvor vi har åbnet os for Moder Gud og Det Feminine hierarki af Solengle og Mestre som arbejder i Den Feminine Kærlighedsstrøm. Og vi har siden da løbende lavet spirituelle rejser til Glastonbury, hvor vi har åbnet os for Den Feminine kærlighedsstrøm der strømmer meget aktivt ind i Jorden der.

 

Formål og Vision

Vi lever i en tid, hvor der er brug for en øget mængde af feminin energi på jorden og i menneskehedens væsener for at skabe en balance mellem det maskuline og det feminine og en forening af de to poler i det enkelte menneskes personlighed. Når denne forening opnås bliver mennesket helligt og åbent for det Åndelige Hierarki og Fader-Moder Gud. Netop den Moderne kvinde har særligt behov for at modtage og arbejde i den feminine kærlighed, da det maskuline aspekt dominerer og skaber ubalance på det kollektive plan. Ved at integrere den feminine kærlighed vil den ubalancerede maskuline energi blive forvandlet og en harmonisk balance vil opstå på de indre planer. Men også mænd har brug for at blive forenet med Moder Guds kærlighedsstrøm og deres feminine side herigennem. Da vi alle er forbundet med hinanden gennem hjerterne på de indre planer vil vi påvirke den kollektive bevidsthed ved at skabe en harmonisk balance mellem det feminine og det maskuline i os selv hver især.

Hovedformålet med det at arbejde som Moderne Præster og Præstinder er, at vi kommer til at fungere som Moder Guds repræsentanter – Moder Guds forlængede arme - i verden. Dette gør vi ved at arbejde som kanaler i den feminine kærlighedsstrøm, og herigennem samarbejde med Moder Gud og de feminine engle og lysvæsener. Når vi samarbejder med Moder Gud og forskellige feminine mestre, ærkeengle og lysvæsener fra Det Åndelige Hierarki, vil vi gradvist lære dem bedre at kende og blive bevidste om hvad vi kan lære af dem hver især. Idet vi siger ja til at blive formidlere af det feminine kærlighedslys gør vi det muligt at lade de feminine kvaliteter blive manifesteret dybere på jorden. Samtidig bliver vi givet nogle særlige muligheder for at få forvandlet eventuelle tidligere traumer og modstand mod at være i lyset. Gennem denne forvandlingsproces åbnes vores hjerter dybere og vi udvikler muligheden for en mere direkte kontakt med De Feminine Mestre og det guddommelige Univers. Gennem forskellige former for bevidstgørelsesøvelser der har vægt på det healende aspekt vil vi finde frem til de særlige ressourcer vi hver især har at bidrage med på jorden. Og ved at åbne os for den feminine kærlighed gennem både dans, sang, meditation, åndedrætsøvelser og healing gør vi det muligt at integrere den i hele vores væsen.

(Læs en artikel om Moderne Præstinder her.)

 

Kanalisering fra Solenglen fra Avalon v/Ziadria

Jeg er Solenglen fra Avalon og jeg hilser jer alle velkommen dybt fra mit hjerte og med stor kærlighed og glæde. Jeg arbejder i den feminine strøm fra Moder Gud og er også kendt som den store Modergudinde. Tiden er nu kommet til at lade den feminine kærlighed strømme til jorden så den feminine kærlighed og det indre liv kan blomstre i alt liv. Vi har ventet på denne dag med længsel fra Avalon for nu er tiden atter kommet hvor menneskeheden kan tage Gudinden til sig igen og lade den guddommelige Moders kærlighed fylde på lige fod med den guddommelige Fader. Vi fra Avalon jubler i vore hjerter og hilser alle gamle præstinder velkomne tilbage til den feminine vej. Og vi ser frem til et fremtidigt samarbejde med jer i Gudindens navn. Vi sender jer vores dybeste kærlighed og glæde. Modtag den nu i jeres hjerter med et åbent sind


Praktiske oplysninger:

 

Dato: Søndag den 31/3 2019

Tidspunkt: Søndag kl. 11 til 16 – alle er velkomne!

Tilmelding: Senest 1 uge før

Pris: 200 kr. (inkl. cd'er til meditation og kompendie)

OBS: Denne workshop er en del af Uddannelsen til Ny Tids Hjertegralshealer, men kan sagtens tages som enkeltstående workshop.

 Der er desuden filmfremvisning fra kl. 16-19 - Den keltiske præstindefilm "The Mists of Avalon" - hvis der er interesse for det.

 

Kursusledere:

Michael:
Clairvoyant (klarsyn)

Ziadria:
Ny Tids Hjertehealer, Ny Tids Chakralydhealingsterapeut, Ny Tids Kanaliserings- og regressionsterapeut, Ny Tids Hjertehealingsterapeut, Ny Tids Solhealingsterapeut,
Ny Tids Hjertehealingsmassør og clairvoyant (klarhørelse)

Simon:
Ny Tids Hjertehealer, Ny Tids Chakralydhealingsterapeut,
Ny Tids Kanaliserings- og regressionsterapeut,
Ny Tids Hjertehealingsterapeut og Ny Tids Solhealingsterapeut

 

Sted:

Den Indre Sol
Centret for Ny Tids Lysarbejde

Ahlgade 61-63, 1. sal, lokale 1.5
4300 Holbæk