Ziadrias baggrund

Jeg er 51 år, Bachelor i psykologi, Gymnastik- og danselærer, kanaliserings- og Solhealingsterapeut, Healingsmassør, Hjertehealer og voksenunderviser. Jeg har arbejdet med min personlige og åndelige udvikling i 28 år, og har især åbnet for den Guddommelige kærlighed og inspiration indenfor de sidste 23 år. Dette skete især da jeg begyndte at stille mig til rådighed som kanal for det åndelige hierarki ved at lave jordhealingsmeditation dagligt. Jeg har under min personlige og åndelige udviklingsproces været gift med en iransk mand, hvor jeg gennemgik en flerkulturel integrationsproces. Herefter åbnede jeg mig mere og mere for en åndelig verdensanskuelse og udviklingen af en universel verdensborgeridentitet. Som et led i denne proces blev jeg af min åndelige vejleder oplyst om mit sjælsnavn Ziadria og blev bedt om at bruge det i mit daglige liv. Efter en skilsmisseproces og en dybdegående åbning af hjertet og kontakt til mit sjælslys og Det Åndelige Hierarki, blev jeg ført sammen med Michael, hvorefter vi sammen sagde ja til at opstarte Den Indre Sol og Uddannelsen til Bevidst Lysarbejder i 1996.

 

Michaels baggrund

Jeg er 56år, Klejnsmed, It-administrator, Vagt/Rådhusbetjent kanaliserings- og Solhealingsterapeut, healer og clairvoyant, og har i de sidste 21 år arbejdet med min personlige og åndelige udvikling. Efter en skilsmisse med efterfølgende alkoholmisbrug og et længere kriseforløb opsøgte jeg alternativ behandling og påbegyndte et personligt udviklingsforløb. Dette gjorde, at jeg indenfor en periode på ca. 10 måneder åbnede til det Guddommelige univers og min åndelige vejleder. Via denne proces begyndte jeg at arbejde med at åbne mit hjerte igennem meditation, for at integrere mit sjælslys som en fortsat proces. I forbindelse med det åbnede jeg spontant til mit røngentsyn, som betyder at jeg kan se ind i kroppens indre organer med mit 3. øje. Samtidig modtog jeg forskellige healingsmetoder – heriblandt spiralhealing og laserhealing – som blev kanaliseret ned til mig.

 

Simons baggrund

Jeg er 29 år og jeg arbejder som pædagogmedhjælper i en vuggestue. Jeg er student og har gået på Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft 2009-2010. Efter højskolen gennemgik jeg en proces hvor jeg gradvist gav slip på min afhængighed og daglige forbrug af hash og pot, åbnede mere og mere til mig selv og mine følelser, min intuition og en spirituel verdensopfattelse. Dette fortsatte jeg med på en 5 måneders tur til Nepal i starten af 2011, hvor jeg afprøvede forskellige teknikker og mødte mange dejlige mennesker der bl.a. introducerede mig til Det Store Hvide Broderskab og engleverdenen. Da jeg kom hjem faldt jeg over Den Indre Sols hjemmeside og følte mig draget til at tage ud til centret i Jyderup. Jeg startede på Uddannelsen til Bevidst Lysarbejder i august 2011 og har fortsat med at gå på den lige siden. Jeg har desuden været med på Den Indre Sols rejser til både Kreta, England (Glastonbury) og Israelsrejsen i oktober 2012. I forbindelse med rejsen til Israel åbnede jeg mit hjerte dybere for Ziadria og min forbindelse til hende, og vi fandt ud af at vi er tvillingesjæle. Michael, Ziadria og jeg oplevede efterfølgende at blive guidet til at skulle samarbejde om Den Indre Sol og jeg flyttede ind i deres hus i december.

 

 

Forside