Hjertets Dans

Den Nye Tids Spirituelle Dans

 

 

- Danseceremoni

i Den Guddommelige Kærlighedsstrøm

 

- Bevidst Lysarbejde gennem dans

 

- Meditativ Cirkeldans (Hellig Dans),

Intuitiv og frigørende dans

og Dansemeditation

 

Giv dig selv en glædesfyldt danseoplevelse
der virker åbnende på dit hjerte og din krop  

Åben dit hjerte gennem forskellige former for dans,
og modtag healing fra den åndelige dimension imens du danser  

Vi danser til en mangfoldighed af forskellig musik,
der påvirker vores følelser og humør positivt,
og som hjælper os til at slippe kontrollen og udfolde os frit

 

Hjertets Dans - Den Nye Tids Spirituelle Dans

Hjertets Dans består af 3 forskellige former for dansetraditioner. Meditativ Cirkeldans, som også kaldes for Sacred Dance/Hellig Dans, Intuitiv og Frigørende dans, som også kaldes for hjertedans, og Dansemeditation. De 3 forskellige former for dans hjælper dig med at få kontakt med din sjæl, og med dit inderste væsen på forskellige måder. Samtidig med at vi danser de forskellige former for dans, modtager vi healing fra den åndelige dimension, som hjælper os til at blive centreret i vores hjerte og sjæl, og som hjælper os til at blive mere hele. Dette gør Hjertets Dans til Den Nye Tids Spirituelle Dans.


Frigørende dans og Dansemeditation

Frigørende danshjælper os til at fylde, udtrykke og være dem vi er og det hjælper os til at nyde og lege med musikkens mange stemninger.Dansemeditationhjælper os til at åbne vores hjerter og væsen for den guddommelige kærlighedsstrøm og for at synke dybere ind i vores indre og få en dybere kontakt med vores indre lys og kerne.

Ved at lade din krop danse og bevæge sig frit sådan som du har lyst til det lige nu, frigør du dig selv fysisk, følelsesmæssigt og mentalt til at være den du er inderst inde. Dette gør dansen til meditation, hvor du slipper mere og mere af din kontrol og dine forsvarsmekanismer. Målet med dansen er at lade den udspringe fra dit indre på din unikke måde og uden fokus på hvordan det ser ud. Det centrale er muligheden for frigørelse og det at lege med musikkens og kroppens mange udtryksmuligheder. Og formålet vil være at frigøre dig selv til at være den du er.

Vi vil danse til forskelligt musik – new age, flerkulturel, klassisk, disco, Gabrielle Roth’s fem rytmer, Osho’s bevægelses-meditationer m.m. og over forskellige temaer. Musikken vil således være alsidig således at den berører de mange forskellige aspekter af vores følelsesliv .

Hellig Dans/Universel Fredsdans
(Meditative Cirkeldanse)

Hellig Dans/Universel Fredsdans er meditative cirkeldanse og kædedanse fra forskellige kulturer og religioner og til new age musik og klassisk musik. At danse Hellig Dans/Universel Fredsdans giver en oplevelse af fællesskab og en forenende meditativ fordybelse der skaber helhed og en følelse af enhed i gruppen. Gennem dansen trænes evnen til koncentration, koordination og aktiv meditation og dermed evnen til at være i nuet. Hellig Dans/Universel Fredsdanshjælper os således til at blive bedre til at være i nuet, til at forene vores maskuline og feminine side og til at åbne os for en spirituel dimension samtidig med at vi arbejder med at få en god jordforbindelse. Det er en aktiv form for meditation dergiver os en mulighed for at få en fælles gruppeoplevelse og af at være en enhed.

 

Praktiske oplysninger:

Entré: 50 kr.

Ingen tilmelding - alle er velkomne!

Tidspunkt: Torsdage kl. 19-21

Datoer:

Den 31/3 (1. stråle), 28/4 (2. stråle), 26/5 (3. stråle), 7/7 (4. stråle), 28/7 (5. stråle),
8/9 (6. stråle), 6/10 (7. stråle), 3/11 (8. stråle), 1/12 (9. stråle) 2016
og 5/1 (10. stråle), 2/2 (11. stråle) og 2/3 (12.-13. stråle) 2017

 

Vi glæder os til at møde dig/jer!

Sted:

Hjertehealingshuset
Den Indre Sol

Landlystvej 4, kld.

2500 Valby

 

Forside