Healing, Terapi og Clairvoyance


Personlig og Åndelig udvikling

 

Ny Tids Hjertehealing

Ny Tids Hjertehealingsterapi

Ny Tids Solhealingsterapi

Ny Tids Hjertehealingsmassage

Ny Tids Chakralydhealing

Clairvoyance
(Klarfølelse, klarsyn og klarhørelse)

 

Clairvoyance v/Michael

Sessionen består i at jeg med klarsyn og klarfølelse tager kontakt med din vejleder og virker som et talerør imellem jer.

Ud fra det der bliver talt om under clairvoyancen kan jeg, i samarbejde med din vejleder og englene, hjælpe dig med at arbejde med de problemstillinger, gamle mønstre og blokeringer som forhindrer dig i at du kommer videre med din åndelige udvikling.

Den kan foregå som en enkelt samtale eller som en fortsat proces over flere gange, hvis der er behov for det.

Pris: 600 kr. pr. session – varer ca. 1½-2 timer

 

Ny Tids Hjertehealingsmassage v/Ziadria

Ny Tids Hjertehealingsmassage er en nænsom og blid massage og healing der skaber afspænding, harmoni og en bedre jordforbindelse, og som forvandler, forløser og frigør fysiske og psykiske smerter og spændinger. Sessionen vil bestå af en hel kropsmassage, hvor jeg åbner mig som kanal for at du kan modtage lige den healing du har brug for. Ny Tids Hjertehealingsmassage kan modtages som en enkeltbehandling eller som et forløb over 12 gange, en gang om måneden, hvor du modtager Ny Tids Hjertehealing fra de 12 feminine strålemestre.

Den første gang er en prøvegang. Herefter beslutter du dig for om du har lyst til at forsætte forløbet. Ønsker du dette laver vi de resterende aftaler en gang om måneden.

Medbring 2 lagener og et lille håndklæde

Pris: 600 kr. pr. session – varer ca. 1½-2 timer

 

Ny Tids Chakralydhealing v/Ziadria

Ny Tids Chakralydhealing består af et lydhealingsforløb der forløber over 12 gange, hvor du modtager åndedrætshealing og lydhealing på de 7 hovedchakraer sammen med hjertehealing fra mig, De Opstegne Mestre og Ærkeengle fra Det Åndelige Hierarki og fra de 13 stråleenergier. Det er en dybdegående healing der forvandler, renser og healer helt ind på celleplan og som hjælper dig til at komme i en dybere kontakt med dig selv, dit sjælslys og dit indre lysvæsen. Den første gang er en prøvegang. Herefter beslutter du dig for om du har lyst til at forsætte forløbet. Ønsker du dette laver vi de resterende aftaler en gang om måneden.

Pris: 600 kr. pr. session – varer ca. 1½-2 timer

 

Ny Tids Hjertehealing v/Ziadria og Simon

Ny Tids Hjertehealing består af et hjertehealingsforløb over 12 gange, hvor klienten modtager åndedrætsterapi og intuitiv og kanaliseret hjertehealing med håndspålæggelse, fra De Opstegne Mestre og Ærkeengle fra Det Åndelige Hierarki, i de 13 stråleenergier . Den første gang er en prøvegang. Herefter beslutter du dig for om du har lyst til at forsætte forløbet. Ønsker du dette laver vi de resterende aftaler en gang om måneden. Forløbet indbefatter at du skal arbejde med en daglig meditation mellem hver session. Har du lyst til at gå ind i en dybere hjerteåbningsproces og herigennem få en dybere kontakt med din intuition, dig selv og dit sjælslys, anbefaler vi dig at fortsætte med at tage et Ny Tids Hjertehealingsterapeutisk forløb efter at have gennemgået et Ny Tids Hjertehealingsforløb. Du kan også med stor fordel tage begge forløb på samme tid hvor du kommer til session hver 14. dag.

Pris: 600 kr. pr. session – varer ca. 1½-2 timer

 

Ny Tids Hjertehealingsterapi v/Ziadria og Simon

Ny Tids Hjertehealingsterapi er et dybdegående regressionsterapeutisk forløb der forløber over 12 gange, som udover at give dig en mulighed for at få en dybere kontakt med, og en dybere forståelse af en bestemt problemstilling, også giver dig hjælp til at få dit hjerte åbnet for herigennem at få en dybere kontakt med din intuition, dit sjælslys og din livsopgave. Vi tager udgangspunkt i nu’et og den absolutte accept af dine følelser og oplevelser, og jeg hjælper dig herigennem med at stole mere og mere på dine følelser, din intuition og din indre autoritet.

Dette giver dig mulighed for at gennemgå en dybdegående integration med dit sjælslys og med den du er dybest inde. Den første gang er en prøvegang. Herefter beslutter du dig for om du har lyst til at forsætte forløbet. Ønsker du dette laver vi de resterende aftaler en gang om måneden. Forløbet indbefatter at du skal arbejde med bekræftelser og en daglig meditation mellem hver session.

Pris: 600 kr. pr. session – varer ca. 1½-2½ timer

 

Ny Tids Solhealingsterapi v/Ziadria og Simon

Ny Tids Solhealingsterapi er et mere dybdegående regressionsterapeutisk forløb der forløber over 12 gange, som giver dig en mulighed for at få en dybere kontakt med og en dybere forståelse af en bestemt problemstilling, og som hjælper dig med at få dit hjerte åbnet dybere for og at få en dybere kontakt med din intuition, dit sjælslys og din livsopgave. Desuden giver forløbet dig mulighed for at få forløst og forvandlet personligt karma fra Det Karmiske Råd i overensstemmelse med Den Guddommelige Vilje og Plan. Den bygger på samme healingsterapeutiske metode som Ny Tids Hjertehealingsterapi, men foregår ud fra et direkte samarbejde med Gyldne Kristus, Karmas Herre, Det karmiske Råd og Helligånden. Den første gang er en prøvegang. Herefter beslutter du dig for om du har lyst til at forsætte forløbet. Ønsker du dette laver vi de resterende aftaler en gang om måneden. Forløbet indbefatter at du skal arbejde med bekræftelser og en daglig meditation mellem hver session. At gennemgå et Ny Tids Solhealingsterapiforløb forudsætter at du har gennemgået et Ny Tids Hjertehealingsterapiforløb først.

Pris: 600 kr. pr. session – varer ca. 1½-2½ timer

 

 

Forside