Spirituel rejse til Kreta

Kærlighedens Ø


 

 

Oplev Kretas Hellige steder
og smukke og healende natur

Åben dit hjerte for Den guddommelige Kærlighed
Og få en dybere kontakt med dit sjælslys,
din livsopgave Og Det Åndelige Hierarki

Åben dig for De Græske Guder og Gudinder
og Kretas gamle Præst- og Præstindekultur

Åben dig for at blive dybere integreret med din feminine og maskuline side, og få en dybere kontakt med - og balance i - De 7 Hovedchakraer

Åben dig for Sandhedens Tempel og Flamme,
og modtag Idi-bjergenes stilhed og healende kraft

Åben dig for Ariadne/Slangegudinden fra Kretas Feminine Kærlighedsindstrømning i Omalossletten

2 overnatninger på Delina Mountain Resort i Anogia
Adgang til Wellness/swimmingpool, spa, sauna og dampbad

 

 

Hillarions æteriske tempel i Idi-bjergene

Midt i Idi-bjergene ligger Sandhedens Tempel på de indre planer, som er et særligt helligt indstrømningssted, som ledes af Mesteren Hillarion fra Det Store Hvide Broderskab. Sandhedens Tempel er et samlingspunkt for Det Store Hvide Broderskab, som arbejder med at formidle Den Nye Tids lysindstrømning specielt til Europa i Den Nye Tid. Her er en stærk lysindstrømning som er særligt forvandlende og udrensende, og som hjælper os til at åbne dybere i hjertet til vores oprindelige lysarbejdervæsen og til erindringen om vores indre Lysarbejder-identitet. Mange udefrakommende lysarbejdere fra engleriget og andre planeter og solsystemer vil her kunne åbne for en erindring om hvor de kommer fra, hvorfor de er kommet til jorden og hvad de kan bidrage med som en del af deres livsopgave. Det er særlig vigtigt lige nu at så mange lysarbejdere som muligt åbner til deres oprindelige identitet, således at de kan udføre det arbejde, som de er kommet til jorden for, i forbindelse med jordens forvandlingsproces.

 

Idi-sletten og Sandhedens Tempel

 

Tavernaen i Idi-bjergene

Ariadnes æteriske tempel på Omalossletten

Midt i Omalossletten ligger Ariadnes æteriske tempel på de indre planer, som har været et aktivt tempel under minoisk tid, hvor Ariadne fungerede som Ypperstepræstinde. Her er en stærk indstrømning af kærlighedslys, som åbner hjertet og aktiverer lyskanalen, og her kan man især få en særlig kontakt med Den Ægyptiske Solgud Ra, som kommer fra Sirius, og den Minoiske forbindelse til Ægypten.

 

Formålet med kurset

Formålet med turen er at gennemgå en forvandlingsproces hen imod en dybere integration med vores sjælslys og vores lysarbejderidentitet herigennem. Som en del af denne proces skal vi åbne os for de græske guder og gudinder, og lade deres kærlighedsstrøm hjælpe os med at blive dybere integreret med vores maskuline og feminine side. Og vi skal åbne os for den feminine Solengel Ariadne – Slangegudinden fra Kreta – som var Den Store Modergudinden under Minoisk tid. Og for forskellige Opstegne Mestre fra Det Store Hvide broderskab i Sandhedens Tempel.

Rejsens tilrettelæggelse og indhold

OBS: Følgende beskrivelse af rejsens tilrettelæggelse er for tidligere års rejse (2017), men langt det meste af indholdet er stadig det samme, om end det kommer i en anden rækkefølge (bl.a. grundet fuldmånen). Kontakt os for mere præcis information.

For femtende gang afholder vi med stor glæde vores spirituelle rejse til Kreta, som forløber over 1 uge, og som traditionen tro ligger i forbindelse med fuldmånen i løven i august. Vi starter med at åbne os for De Græske Guder og Gudinder som vil arbejde med at heale os, og skabe en dybere integration af vores feminine og maskuline side igennem hele kurset. I den forbindelse vil vi også arbejde med at få healet De 7 hovedchakraer. Samtidig med dette åbner vi os også for Den Feminine Solengel Ariadne – Slangegudinden fra Kreta – som har været dyrket som Den store Moder Gudinde i den gamle Præst- og Præstindekultur på Kreta under minoisk tid. Hun kalder på os igen, og vil gerne at vi åbner os for Den Feminine Kærlighedsstrøm igen i Den Nye Tid. Så hun vil også heale os løbende under kurset.

På tredjedagen tager vi til Idi-bjergene, som er Kretas mest Hellige indstrømningssted, som ligger midt i den midterste bjergkæde på Kreta. På denne tur skal vi overnatte 2 nætter på et wellness hotel i Anogia, som er en bjerglandsby der ligger tæt på Idi-bjergene. I Idi-bjergene åbner vi os for den guddommelige kærlighedsstrøm igennem meditation m.m. i forbindelse med fuldmånen. Vi vil i den forbindelse opleve et vidunderligt lille Maria kapel og Zeus´s grotte, hvor det siges at Zeus blev født. Idi-bjergene har været et meget vigtigt helligt indstrømningssted i minoisk tid, og er nu igen et meget vigtigt helligt sted i Den Nye Tid.

På vejen hjem fra denne tur kører vi til landsbyen Maroulas, hvor vi møder Marianna – Kretas moderne præstinde og urteterapeut - som har en vidunderlig lille butik hvor hun sælger æteriske olier, teer og cremer, som hun selv har lavet ud fra sin gamle præstindevisdom. Vi vil i den forbindelse modtage et foredrag hvor hun giver ud af sin gamle urtevisdom. Om eftermiddagen tager vi til Kournassøen, hvor der strømmer den dejligste healingsstrøm ud over hele området. Her spiser vi frokost og åbner os for stedets kærlige Vandsolengel og modtager hendes healende kærlighed midt på søen, ved at sejle ud på vandet på vandcykler, hvorfra man kan bade fra vandcyklen, hvis man har lyst til det.

Dagen efter tager vi på en halvdagstur til Ariadnes æteriske tempel der ligger på Omalossletten midt i Kretas Hvide Bjerge. Her skal vi åbne os for hendes kærlighed, healing og inspiration. På vejen hjem fra Omalossletten stopper vi ved Kretas Botaniske have, hvor vi spiser frokost med råvarer der er dyrket i haven, og herefter går igennem den smukke og opløftende have og oplever den mangfoldighed af planter de har samlet fra hele verden.

Som afslutning på turen tager vi, den sidste dag, på en halvdagstur til Akrotirihalvøen, hvor vi skal opleve en Artemisgrotte og endnu et vidunderligt og meget specielt Maria Kapel, og her vil vi lave en ceremoni, hvor vi modtager en healing fra Maria. Efter dette kører vi ned til en meget dejlig strand lige i nærheden, hvor vi får os en afkølende dukkert inden vi kører tilbage til hotellet.

 

Teknikker og metoder:

Meditation, dans, sang, åndedræt, trommerejse og visionquest, yoga og qigong.

 

Praktiske oplysninger:

Kursussted:

Kurset vil foregå i lejlighedshotellet Golden Beach i Agia Apostoli, der ligger tæt på Chania på Vestkreta. Agia Apostoli er en mindre by der adskiller sig fra andre byer ved at have flere grønne parkområder som præger stemningen i byen, således at den ikke er særlig turistpræget.

 

Bookning af hotel og flyrejse

Du skal selv finde overnatning på et hotel i Agia Apostoli eller tæt derved (fx Kato Stalos, Agia Marina eller Platanias), igennem Sun Tours eller Bravo Tours eller andre rejsebureauer. Vi anbefaler en pakkerejse så du også får flybilletten med, men du kan også selv planlægge rejsen og booke fly og hotel. Vi hjælper dig gerne hvis du føler behov for dette.

 

Dato: Den 9/8 til 16/8 2019

Tilmeldingsfrist: senest den 1. August 2019

Kursuspris: 1000 kr. - Betales til Den Indre Sol ved tilmelding tilbagebetales ikke ved framelding .

Tilmelding: Foregår via tilmeldingsblanket. Kontakt os for at få den tilsendt.

Betaling: Pengene indbetales til reg.nr: 1704 kontonr: 8978102930

Kursusledere:

Michael:

Ny Tids Hjertehealingsterapeut (Ny Tids Hjertehealer, Ny Tids Kanaliserings- og regressionsterapeut og Ny Tids Solhealingsterapeut),
og clairvoyant (klarsyn)

Ziadria:

Ny Tids Hjertehealingsterapeut (Ny Tids Hjertehealer, Ny Tids Kanaliserings- og regressionsterapeut, og Ny Tids Solhealingsterapeut), Hjertehealingsmassør
og clairvoyant (klarhørelse)

Simon:

Ny Tids Hjertehealer, Ny Tids Chakralydhealingsterapeut,
Ny Tids Kanaliserings- og regressionsterapeut,
Ny Tids Hjertehealingsterapeut og Ny Tids Solhealingsterapeut

 

Sted:

Den Indre Sol
Centret for Ny Tids Lysarbejde

Ahlgade 61-63, 1. sal, lokale 1.5
4300 Holbæk

 

Forside